İsrail ordusu Lübnan ve Gazze Şeridi'nde geniş çaplı kara ve hava operasyonları düzenliyor.

Hamas'ın İsrail’e yönelik saldırılarının birinci yıldönümüne 24 saat kala İsrail ordusu Lübnan ve Gazze Şeridi'nde geniş çaplı kara ve hava operasyonları düzenliyor. Gece yarısından bu yana İsrail güçleri ile Hizbullah arasında şiddetli çatışmalar yaşanırken, Tel Aviv'in Hizbullah'ın kalesi olarak gördüğü Beyrut'un güney banliyöleri sürekli bombardımana maruz kaldı. İsrail Dışişleri Bakanlığı'na göre Hizbullah komutanı Hanter Ali Tawil bir hava saldırısında öldürüldü. İsrail Dışişleri Bakanlığı, Tawil'in bu hafta İsrail tarafından öldürülen Muhammed Hanter ve Hassan Dir el-Rasheni ile birlikte Ocak ayında İsrail'in kuzey sınırına fırlatılan tanksavar füzesinden sorumlu olduğunu belirtti. Gazze gece boyunca İsrail güçleri tarafından ağır bir şekilde vuruldu, en az 24 kişi hayatını kaybetti ve doksandan fazla yaralı bulunuyor. Aynı zamanda Netanyahu hükümeti, bu hafta başında İsrail'e yapılan füze saldırısına karşılık olarak İran'a misilleme yapmak için hararetli bir şekilde hazırlık yapıyor. Benjamin Netanyahu yaptığı bir konuşmada İran'a yanıt verme yükümlülüğü olduğunu ve bunu yapacağını vurguladı.

Son Güncelleme: 06 Ekim 2024 - 17:24

Son Haberler

06 Ekim
Netanyahu ülkesinin kendini savunma hakkına sahip olduğunu ve İran'ın saldırısına karşılık vereceğini vurguladı.
17:24
İsrail ordusu Lübnan ve Gazze Şeridi'nde geniş çaplı kara ve hava operasyonları düzenliyor.
17:21
İsrail'in güneyinde, bir otobüs terminalinde düzenlenen silahlı saldırıda 25 yaşında bir kadın hayatını kaybetti
17:20
Yerapetritis: Guterres'in Kıbrıs Cumhurbaşkanı ve Kıbrıslı Türk liderle yapacağı gayrı resmi görüşme, olumlu bir gelişme
17:16
Yabancı ülke vatandaşlarının Kıbrıs üzerinden Lübnan'dan tahliyesi devam ediyor.
17:14
05 Ekim
Ioannidis: Dikenli tel örgü ara bölgeden yasadışı geçişleri önlemedeki yetersiz olduğu için kaldırıldı.
15:41
Dışişleri Bakanlığı'nın girişimiyle dün gece 70 kişi Beyrut'tan Kıbrıs'a taşındı.
14:46
Joe Biden: İsrail, Tahran'ın balistik saldırılarına nasıl karşılık vereceği konusunda henüz bir sonuca varmadı
14:41
İsrail ordusunun Hamas'tan sonra Hizbullah ile çatışmaya sürüklenmesi, dünya çapındaki endişeleri arttırıyor.
12:39
ABD ordusu Yemen'de Husi isyancılara ait 15 hedefi vurduğunu açıkladı.
12:38
Hristodulidis: New York'ta yapılacak 3lü toplantı müzakerelerin yeniden başlaması için atılacak ilk önemli adım olacak
12:36
04 Ekim
Cumhurbaşkanı: Kıbrıs, Orta Doğu'daki gelişmelerle ilgili olarak diğer ülkelerle sürekli temas halinde
11:32
Tüm haberler

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.