Τürkiye, Kuzey Irak’da PKK’ya karşı daha yoğun hava saldırılarına hazırlanıyor.


Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 24 haziran seçimleri kapsamında yaptığı konuşmada, ülkesini tehdit eden herkesle savaşacaklarını ve sırada Kuzey Irak’daki Kandil ve Sincar olduğunu söyledi.
Hürriyet’in kaynaklarına göre, Türk komandoları olası bir hava saldırısı durumunda, hedef belirlemek adına Kuzey Irak’a girdi.
Yetkili bir kaynak , bölgenin kendine özgü özellikleri nedeniyle kara operasyonunun hava operasyonu ile aynı anda olmayacağını ama sonrasında gerçekleşeceğini belirtti.

Kaynak: Kıbrıs Radyo Yayın Kurumu

Son Güncelleme: 05 Şubat 2021 - 20:27

Son Haberler

14 Haziran
basın özetleri 14.06.24
12:51
EURO 2024 heyecanı başlıyor!
11:22
İngiltere'de Başbakan Sunak'ın popülaritesi dibe vurdu
11:20
Yunanistan'da sıcak hava dalgası etkili oluyor
11:18
Rusya'nın mülklerinden Ukrayna'ya 50 milyar dolar
11:16
76 yaşındaki İngiliz evinin bahçesinde ölü bulundu
11:14
Kıbrıs bugün yine yanıyor
11:13
Aşırı sıcaklar nedeniyle okullar saat 10.45 kapandı
11:10
Kundaklamadan söz ediliyor
11:09
Havadan yangın söndürme araçları da harekete geçti
10:06
13 Haziran
Ermenistan'da hükümet karşıtı gösteride şiddet olayları
16:59
Ukrayna'da Rus füze saldırısında 9 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi ise yaralandı
16:57
Tüm haberler

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.